Η ομάδα μας

Ομότιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Πρώην Δικαστής Γενικού Δικαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενώσεως, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
  Ομότιμη Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
   Δικηγόρος παρ’ Εφέταις, LLB Queen Mary University of London, MBL Freie Universität Berlin, MBA ALBA Graduate Business School
    Η εταιρεία μας διαθέτει ένα δίκτυο εξεικευμένων συνεργαζόμενων δικηγόρων σε Ελλάδα και εξωτερικό

     “Είναι χαρά μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με μεγάλα δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού”

     Λίγα λόγια για εμάς

     Η Δικηγορική Εταιρεία «Ηλιόπουλος, Ηλιοπούλου-Στράγγα και Συνεργάτες» ειδικεύεται στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, το Αστικό Δίκαιο, το Εμπορικό Δίκαιο, το Δίκαιο του Ανταγωνισμού, το Δίκαιο της Ενέργειας, το Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο, το Συνταγματικό Δίκαιο, το Δίκαιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Διοικητικό Δίκαιο.

     Συνεργάζεται με δικηγορικά γραφεία Γερμανίας, Γαλλίας, Βελγίου, Αγγλίας, Κύπρου, Ιταλίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας και Αλβανίας και αλληλογραφεί και σε γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά.

     Τομείς Ειδικεύσεως

     Κλάδοι Δικαίου

     Αστικό Δίκαιο

     Η εταιρεία διαθέτει πολυετή εμπειρία και παρέχει νομική υποστήριξη σε όλο το φάσμα του Αστικού Δικαίου.

     Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο

     Η εταιρεία, εξοικειωμένη με τις σύγχρονες επιχειρηματικές τάσεις και εξελίξεις, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών για παροχή εξειδικευμένων νομικών υπηρεσιών σε όλους τους τομείς του ελληνικού Εταιρικού και Εμπορικού Δικαίου.

     Δίκαιο του Ανταγωνισμού

     Η εταιρεία, στηριζόμενη σε πολυετή και εις βάθος ενασχόληση επί ζητημάτων Ελεύθερου, αλλά και Αθεμίτου Ανταγωνισμού, παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές συμβουλές σε αλλοδαπούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

     Ευρωπαϊκό Δίκαιο

     Η εταιρεία διαθέτει πολυετή πείρα σε θέματα Ευρωπαϊκού Δικαίου και ιδιαιτέρως Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου.

     Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο

     Η εταιρεία διαθέτει πολυετή πείρα σε θέματα Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου (ΠΟΕ, GATT, ICSID κλπ).

     Δίκαιο της Ενέργειας

     Η εταιρεία, βασιζόμενη στην εμπειρία της σε ζητήματα Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου Ενέργειας, αποτελεί μία από τις πρώτες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα, οι οποίες ασχολούνται με υποθέσεις Δικαίου της Ενέργειας.

     Δημόσιο Δίκαιο – Ατομικές Ελευθερίες

     Η εταιρεία ειδικεύεται στην νομική υποστήριξη υποθέσεων Διοικητικού Δικαίου και Ατομικών Ελευθεριών.

     Διανοητική Ιδιοκτησία

     Η εταιρεία διαθέτει μακρά εμπειρία σε ζητήματα Πνευματικής, Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

     Δίκαιο Διαδικτύου (internet)

     Η εταιρεία, αντιλαμβανόμενη την όλο και μεγαλύτερη διείσδυση του ίντερνετ στην καθημερινότητα ιδιωτών και επιχειρήσεων, παρέχει νομική υποστήριξη σε νομικά ζητήματα που ανακύπτουν στο πλαίσιο του διαδικτύου.